You Should Know Yangın Kapısı Fiyatları Göstergeleri

Wiki Article

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin katı aralık, yangın bapları umumiyetle özel istila ve kapı menteşeleri gibi başka yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangın Bapsı ana amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok sıkı denetleme altında tutulmaktadır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan rafine malzeme kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı ciğerin sac kalınlığı 1.0 mm veya henüz enikonu kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı özge ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara çıkarmak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran tadil göstermektedir. Fiyatı etkileyen kök faktör kapının felakete peklik seviyesidir. Bu ode dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en yaraşır bedel politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Net olarak anlamanız sinein horya henüz önce uygulaması kuruluşlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle onaylamak isterim.

Yangın Kapısı Elbette Takılmışr? Her binanın malik başüstüneğu yer ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu kadar olabilir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Yer kattaki dükkân ve benzeri yerlerde insan adetsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama açılan bapya olan Yangın Kapısı uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına hiçbir çıkış yerinde kabul edilir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page